Hulp van een echtscheidingsadvocaat in Den Haag

Bel ons 085-4011595

Echtscheidingsadvocaat Eindhoven

Een echtscheiding gaat over het algemeen gepaard met tal van verschillende zaken, zoals het verdelen van de inboedel, het regelen van de verkoop van een woning, enzovoorts. Door de emoties die komen kijken bij een echtscheiding is dit vaak echter niet altijd even makkelijk. Om er toch samen uit te komen kan de echtscheidingsadvocaat in Den Haag u helpen. Bij ons advocatenkantoor vindt u echtscheidingsadvocaten evenals mediators. Een mediator is soms al voldoende om er samen met uw partner uit te komen! Ook wordt bemiddeling door een mediator vaak als fijner ervaren dan een rechtsgang met een advocaat. Een mediator is namelijk laagdrempeliger en dient als een onafhankelijke bemiddelaar bij het oplossen van conflicten rondom een echtscheiding.

Bemiddeling bij een echtscheiding door de echtscheidingsadvocaat in Den Haag

Doel van een advocaat en mediator is vanzelfsprekend het voorkomen van een dagvaarding voor een van beide partijen. U wilt er samen op een zo vriendelijk mogelijke manier uit proberen te komen, waar onze echtscheidingsadvocaat in Den Haag u graag bij helpt. Het verdelen van de inboedel is echter niet altijd even makkelijk. Helemaal als u een grote emotionele waarde hecht aan bepaalde voorwerpen in uw woning! Ook de gang van zaken bij het verkopen van een woning kan problemen met zich meebrengen die u wellicht liever door een onafhankelijke partij wilt laten regelen.

Wanneer u ook een kind heeft kan een echtscheiding des te moeilijker worden. Wie krijgt wanneer het gezag over het kind bijvoorbeeld? Een echtscheidingsadvocaat weet wat uw rechten zijn en zal deze zo goed mogelijk voor u proberen te behartigen in een eventuele rechtszaak.

De keuze tussen een echtscheidingsadvocaat en mediator

Wilt u weten wat in uw situatie het meest voor de hand liggend is, een mediator of advocaat? Wij geven u graag een advies vooraf, waarna u zelf kunt besluiten waar u zich het fijnst bij voelt. Dit is bijvoorbeeld ook afhankelijk van uw ex-partner.