Familieconflicten oplossen met een familierecht advocaat in Den Haag

Bel ons 085-4011595

Familierecht advocaat Den Haag

Een conflict binnen uw familie is vanzelfsprekend nooit fijn, gelukkig kan de familierecht advocaat in Den Haag u helpen. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn als u ruzie krijgt over een erfenis, als er onenigheid is over de voogdij over een kind, enzovoorts. Naast een familierecht advocaat biedt ons advocatenkantoor u tevens mediators, wat een laagdrempelige manier is om conflicten binnen families op te lossen. Wat in uw geval het meest geschikt is hangt sterk af van de situatie. Wij adviseren u graag!

De familierecht advocaat in Den Haag helpt u!

Zit u bijvoorbeeld middenin een echtscheiding en heeft u een conflict over het gezag over uw kind? Een familierecht advocaat in Den Haag kan u helpen bij het oplossen van dit conflict. Doordat een familierecht advocaat precies weet welke rechten u heeft, kan hij of zij u op advies geven bij het versterken van uw positie in het conflict. Mocht u er met de steun van een advocaat niet uit komen met uw partner, dan is een gang naar de rechtbank onvermijdelijk. Ook in de rechtbank zal een advocaat u bijstaan om de uitspraak van de rechter zo gunstig mogelijk uit te laten komen.

Mediator in plaats van familierecht advocaat

Naast een familierecht advocaat kunnen wij u tevens helpen met mediation. Hierbij helpt een onafhankelijke bemiddelaar bij het oplossen van een conflict in uw familie. De mediator staat in dit geval tussen beide partijen en zal geen partij kiezen. Wel kan een mediator de betrokken partijen een duwtje in de juiste richting geven om het conflict samen op te lossen. Zeker in familiezaken spelen emoties vaak een belangrijke rol in het vinden van een oplossing, wat het er niet makkelijker op zal maken. Met een mediator lopen onderhandelingen niet uit de hand, waardoor de kans op een passende oplossing groter wordt.