Letselschade advocaat in Den Haag nodig? U vindt hem bij ons!

Bel ons 085-4011595

Letselschade advocaat Den Haag

Hoewel u hoopt dat u er nooit mee te maken krijgt, kan lichamelijk letsel helaas altijd voorkomen. In een situatie waarbij u door het toedoen van iemand anders letsel oploopt wilt u wellicht een schadevergoeding voor bijvoorbeeld de medische kosten. Het is echter niet altijd even makkelijk om aan te tonen wie schuldig is en dus op moet draaien voor de kosten. Om u in dergelijke situaties bij te staan bieden wij u een letselschade advocaat in Den Haag. Deze staat u bij in het eisen van een schadevergoeding bij de wederpartij. Andersom kan een letselschade advocaat u eveneens helpen als u bijvoorbeeld een schadevergoeding dient te betalen, maar u zich niet aansprakelijk voelt voor de schade.

Wanneer hulp vragen aan een letselschade advocaat in Den Haag?

Een goed voorbeeld van een situatie waarin de hulp van een letselschade advocaat in Den Haag gewenst is, is een ongeval op een zebrapad. Stel dat u over een zebrapad loopt met uw mobiel in de hand en daarbij wordt aangereden door een automobilist, die eveneens niet oplet. Wie is in dit geval aansprakelijk voor het lichamelijk letsel en de bijbehorende medische kosten? Een letselschade advocaat helpt u in dit geval om de medische kosten vergoed te krijgen van de andere betrokken partij.

Een dagvaarding voorkomen

Het nadeel aan een dagvaarding van de betrokken partijen is vaak dat dit u veel tijd en geld kost, iets wat u vanzelfsprekend liever voorkomt. De advocaat in Den Haag zal daarom proberen een dagvaarding te voorkomen en in dit geval een schikking te treffen met de wederpartij. Doel van een schikking is om een middenweg te vinden, waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden. Zo krijgt u een schadevergoeding en hoeft de wederpartij zich niet voor de rechtbank te verantwoorden. Wanneer een betrokken partij niet instemt met het schikkingsvoorstel, zal het alsnog in een rechtszaak opgelost moeten worden.