Ondernemingsrecht advocaat in Den Haag voor zakelijke conflicten

Bel ons 085-4011595

Ondernemingsrecht advocaat Den Haag

Het ondernemingsrecht in Nederland kan zeer breed en ingewikkeld zijn voor een ondernemer, waardoor hulp van de ondernemingsrecht advocaat in Den Haag zeer welkom is. Een ondernemingsrecht advocaat kent de details en regels omtrent het ondernemingsrecht goed, waardoor hij of zij u op een effectieve en professionele wijze kan helpen. Het gaat hierbij niet alleen om zakelijke conflicten en geschillen met bijvoorbeeld klanten of leveranciers, ook het geven van advies behoort bij ons tot de mogelijkheden. Welke rechtsvorm is voor uw onderneming bijvoorbeeld het meest interessant?

Hulp van ondernemingsrecht advocaat in Den Haag bij conflicten

Ondernemen gaat gepaard met risico’s, zeker wanneer u afhankelijk bent van andere partijen als leveranciers of grote klanten. Wanneer deze partijen zich niet aan de vooraf afgesproken afspraken houden kan dit zorgen voor conflicten of geschillen. Denk bijvoorbeeld aan de omzet die u misloopt als een leverancier producten niet op tijd levert. In deze gevallen zult u een financiële vergoeding willen hebben om de geleden schade op te kunnen vangen. Niet alleen kunt u omzet mislopen, ook kan de naam van uw onderneming worden aangetast door een dergelijk conflict. De ondernemingsrecht advocaat in den Haag helpt u in dit geval bij het oplossen van het conflict!

Advies van een ondernemingsrecht advocaat

Naast hulp bij het treffen van een schikking met een andere partij of het bijstaan van uw onderneming in een rechtszaak, kan onze ondernemingsrecht advocaat u een passend advies geven over het ondernemingsrecht. Denk bijvoorbeeld aan de vraag welke rechtsvorm voor uw onderneming het meest geschikt is. Soms is er bijvoorbeeld een behoorlijk financieel voordeel te behalen in het veranderen van rechtsvorm. Ook bij het opstellen van contracten met medewerkers of leveranciers zult u wellicht advies wensen om fouten te voorkomen. Onze ondernemingsrecht advocaten in Den Haag staan voor u klaar om hulp te bieden!